BC 't Pupke Sevenum

Welkom bij BadmintonClub 't Pupke uit Sevenum

ACTIES

Grote Club Actie 2018  Beste jeugdleden, De Grote Club Actie gaat weer van start!! Dinsdag zijn de verkoopboekjes uitgedeeld, en vanaf zaterdag 15 september mag er langs de deur worden gegaan. Hoe het werkt staat op de eerste pagina in het verkoopboekje.We hopen dat iedereen z’n best doet om zoveel mogelijk loten te verkopen. Niet alleen voor de lotenkopers, maar ook voor de lotenverkopers zijn er prijzen te winnen! Kijk op www.kids.clubactie.nl. Daar kun je ook verkooptips en allerlei nieuwtjes vinden. Als je boekje vol is kun je een nieuw vragen bij de trainer. Dinsdag 2 oktober  kun je de verkoopboekjes weer  inleveren bij de trainer. Zet ‘m op en veel succes !!

___________________________________________________________________________________________

Gratis mee spelen bij badmintonvereniging ’t Pupke!!
Wilt U eens proberen of badminton uw sport is, dan nodigen wij U hierbij uit om 4 weken geheel vrijblijvend op de dinsdagavond in sporthal De Kruisweide van 20.30 tot 22.30 een shuttle mee te slaan. Gezellig, ontspannen en recreatief. Badmintonrackets zijn aanwezig.  Voor evt. vragen neem gerust contact op met Gina Stegmeijer 06-45312751.

_____________________________________________________________________________________________

SponsorKliks

 SPONSOR HET PUPKE MET EEN PAAR MUISKLIKKEN !! Wat is het? Het pupke is sinds kort aangesloten bij “SPONSORKLIKS”. Sponsorkliks laat leden en supporters gratis je favoriete club sponsoren. Het is een soort “portaal” waar je vanuit verder gaat naar je webwinkel. Je hoeft alleen nog de vereniging te kiezen die je wilt sponsoren. Dat is natuurlijk ’t Pupke !! Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van jouw sponsordoel. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw sponsordoel hier direct van! Dus ... de volgende keer als je gaat webshoppen, eerst naar sponsorkliks.com!! Het kost je zelf niks dan 1 klik en je sponsort meteen onze vereniging!! DOEN !

 _______________________________________________________________________________________

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rabobank Clubkas Campagne