BC 't Pupke Sevenum

Welkom bij BadmintonClub 't Pupke uit Sevenum

Regels tijdens de wedstrijd

Regels tijdens de wedstrijd: 

Zorg dat je op het aangegeven tijdstip bij de sporthal bent. Bij alle thuis- en uitwedstrijden betekent dit dat je 15 minuten voor de wedstrijd omgekleed in de sporthal moet staan zodat je nog op kunt warmen en inspelen. Dit is belangrijk! 

Mocht je ziek zijn of om een andere hele goede reden niet mee kunnen doen, meld je dan zo snel mogelijk af bij je teamleider. Kun je deze echt niet bereiken dan kun je Patrick Berkelmans (competitieleider) bellen 06-12831612, zodat hij indien mogelijk nog voor een vervanger kan zorgen. 

Aan het einde van de wedstrijd geef je je tegenstander een hand.

Tussen de wedstrijden door mag je in het kleedlokaal om iets te drinken of te eten. Daarna is het de bedoeling dat je wacht op je volgende wedstrijd in de zaal en niet in materiaalhokken of kleedlokalen. Gebruik deze tijd om te kijken hoe je tegenstander of medespelers spelen. 

De opstelling kan ten alle tijden worden gewijzigd voor aanvang van de wedstrijd.

Als er een team is wat bestaat uit alleen dames dan moeten de dames die als heer gaan spelen alle partijen van deze heer spelen. Het is niet toegestaan tussentijds te ruilen.

Bij een gemengd team van dames en heren geldt de regel dat de dame de partijen van de dames spelen en de heren van de heren. Dus in dit geval mag de dame geen partij van de heer spelen.

Na de wedstrijd maak je samen met je team een verslag voor in het Klökske en voor de website, zodat iedereen die je niet heeft zien spelen kan lezen hoe het is gegaan. Dit kun je mailen naar hansengina@lijbrandt.nl